Oct 4, 2011, 5:27 PM

Нежна страст 

  Poetry » Love
1621 1 45


При теб ще дойда само по парфюм,
по-нежна, топла и от ласка.
Феерия от звезден нощен тюл
ще ни обгърне тайнствено прекрасна.

 

Копнежно ще ухае някак мрака,
налял индигов плам в очите.
Ще зафлиртува вятърът с луната,
докоснал без да иска в нас искрите.

 

А ние с теб във сладостна отмала
ще се взривим на чувствени секунди.
Магията на любовта ни бяла
ще се задъха в трепети безумни.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??