Nov 30, 2008, 9:33 PM

Нека 

  Poetry
338 0 0

                    НЕКА

От дългите нощи чакам закрила,

но вече ръцете на дните са къси.

В мене мъка - змия се е стаила.

И кой ли за радост ме търси?

Още чакаме със старата къща,

със нея отдавна сме станали зима.

Захвърлен камък, назад не се връща.

… Теб не захвърлих. Нека те има!

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??