Jan 1, 2009, 3:27 PM

Нека...! 

  Poetry » Other
424 0 4
Нека...
Да сме здрави, да сме живи
и игривите комини
да разказват свойте тайни - 
всички - знайни и незнайни.
И да ражда пак земята - 
жито, сладки плодове,
да отрупа с чудесата
Господ нашето небе.
Още греховете нека
да изгубим ние смело,
да проправим ний пътека
със доверие - умело.
Мъдрост, с векове излята,
щедро всеки нека взима,
а в душите нека Свята
обич нежна, много има.
Нека дойде нов късмет,
нова Муза пак да гали
и богата с „мляко”, с „мед” - 
думи истинни
да пали.
... Нека!
. . .
Да ни е Честита Новата 2009 година!


© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??