Sep 11, 2022, 4:10 PM

Нека! 

  Poetry » Love
245 0 1

Нека лъчите ти да поглъщам,

нека сърцето силно да тупти,

нека усмихната да те прегръщам,

нека луна в нощта ми блести!

 

А теб просто тук те няма,

няма коя мъката да сподели,

а аз искам в живота дама,

в сърцето дъжд пак вали.

 

Ела слънце да изгрее

в мрака на живота мой,

птица вън весело да пее,

просто целият съм твой!

 

Прости, ако съм те наранил,

никой не е ангелски съвършен,

всичко лошо аз ти простил,

ела, че съм сам и натъжен!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да, лошо е човек да е сам, пожелавам ти, до теб да има жена, която да ти даде обич и топлина!
Random works
: ??:??