Oct 27, 2023, 2:52 PM  

Нека бъде светлина! 

  Poetry » Love
258 0 0

За лъчи душа е жадна, за идеали,

пълна с трепети, любов и мечти,

слънчева светлина нека ме гали -

подир теб дух иска волно да лети!

 

В доброто в човека вярвам аз,

мисля, че ще пребъде любовта,

не жадувам за плътската страст,

харесвам неземната ти чистота!

 

Звездите сияят в нощната тъма,

лъчите им опора са ми в беди,

вярвам, че душата ми не е сама,

вярвам, че доброто ще победи!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??