Jun 11, 2021, 11:09 PM

Нека да е Рай 

  Poetry » Love
259 0 0

Не разказана история е тя велика.

Мъжът намерил любовта, със него са прилика.

Жена ранена е в  душата болка тежка носи, но повярва в любовта и за нея има хиляди въпроси.

Дали е истинска, време само ще покаже.

Но споделена ли е тя, сърцето то ще го докаже.

 

Жена красива, сякаш е богиня.

Жена с душа на ангел, тя е негова любима.

Мъжът достоен бе за нея, той не бе циник.

Мъж на който тя със гордост го нарича романтик.

Сърца преплетени те повярваха във любовта.

Сърца обречени едно за друго те живеят на света.

И тази приказка такава, тя не ще да има край.

Защото двама се обичат лудо и за тях животът им ще бъде Рай. 

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??