Aug 8, 2016, 10:54 AM

Нека не остана 

  Poetry » Love
419 1 2

Нека не остана

 

Кажи една причина да остана
и ще го направя.
Поех по пътя на забрава,
Така е по-добре,
Нека не остана.

 

Имаш си живот, аз свой.
Нека всеки поотделно е добре.
Да запазим малко гордост, малко чест.
Нека те са ни другари.

 

За теб не зная, аз ще бъда с тях.
Грешки мога да призная,
само пред уши,
дето знаят да ме чуват.

 

Явно, не се чувахме към края,
явно все за избора се колебая.
Пътят може да е дълъг, най-вече прашен.
Ако видиш светлосенки, ще бъде еднозначен.
Тръгни напред,направо, където няма да ме видиш.

 

Не бой се, аз не се боя.
Това ще бъде за добре.
Поех по пътя на забрава.
Тръгни и ти
и нека не остана.

© А.А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??