Jun 17, 2009, 1:01 PM

Нека огледалото да те нарисува 

  Poetry » Love
684 0 2

Нека огледалото да те нарисува

Нека поне виното да ме стопли,
ти не можа,
светът не чу отчаяните вопли,
това било работа божà!

Нека поне вятърът да ме погали,
ти не поиска,
тялото от буйна страст запали,
после угасна само - нали в това е рискът?!

Нека поне огледалото да те нарисува,
аз не можах,
да имам кого в очите да псувам,
от раздяла без да ме е страх!!!

© Христина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Нека поне виното да ме стопли,
    ти не можа"

    Страхотно казано! Поздрав!
  • Хубаво е! Страхът е за слабите! Бъди силна и смела винаги!
Random works
: ??:??