Ти ми разказа много за любовта,
за това, колко е топла и нежна.
За чувствата буйни, що в нея горят,
как всяко чудо в нея проглежда.
Ти ми показа, как се обича до болка.
Как всеки сън е скроен от копнеж,
че всяка минута е дарът на Бога,
че можеш мигът, с дъха си да спреш.
Ти ме пренесе в друг свят от мечти,
където стрелките застиват без пулс.
Там сърцето, в ритъм с твойто тупти,
а с душите унесени, танцуваме блус.
Ти ми разказа…
Разказа ми толкова много…
И в този момент дъхът ми замира.
Аз съм тук и СЕГА! И те моля,
нека този танц да не спира…