Apr 15, 2010, 9:35 PM

Нели 

  Poetry » Civilian
826 0 3

И искам вяра да ти дам,
че утре ще е по-добре от днес
и ти дори ще ми повярваш
но за да съм честен, прям
аз ще ти кажа:
ще бъде буря, болка, стрес
но вкопчени в приятелство,
в шеги за хора сложни
и случки крайно непристойни,
ще си помагаме,
ще надхитрим проблемите безбожни.
И пак ще пием бира със ракия,
че алкохолната забрава
лекува раните, съзнанието заслепява,
а в полунощен час
и със залитане и хълцане, прибежки,
ще стигна моята квартира аз
и ще заспя мъртвешки.

© ShamelessDreams All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??