Jan 6, 2013, 3:03 PM

Нелогично 

  Poetry » Love
898 0 5

НЕЛОГИЧНО

 

Когато твоята любов поиска тялото ми,

не казвай нищо, просто замълчи,

и остави ръцете си да следват устните,

които нежно ме поглъщат.

Така ще разбера, че ти си този,

с когото искам да се слея.

Когато твоята любов потърси път към  моето сърце,

не казвай нищо, просто замълчи.

Сърцата ни сами ще се намерят.

Ще затрептят като Едно,

преливащо от неизмерна радост.

Tака ще разбера, че ти си този,

с когото искам да мълча любовно.

Когато твоята  любов  поиска  моята  душа,

не казвай нищо, просто замълчи 

и погледни в очите ми.

Там ще те чака Тя,  която  вярва в теб.

Безпрекословно, нелогично и смирено.

Тогава ти ще разбереш, че аз съм тази,

която ти принадлежи.

И ако Бог решил е с теб да бъдем двама,

не може никой смъртен да ни раздели.

 

 

© Мария Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??