Feb 9, 2011, 7:12 AM

Нелогично 

  Poetry » Love
669 0 2

С теб сякаш живеем на различни планети.

Ти си Малкият Принц, аз дует между Дони и Нети.

Уж за едни и същи неща си говорим,

изведнъж излиза, че просто си спорим.

Ти искаш да направиш нещо,

на мен пък нещо ми става горещо.

Аз ти казвам искам да скачам,

ти ме питаш къде да го закачам...

И така ден след ден, месец след месец,

ти, греещо слънце, аз - полумесец.

Ти нощем залязваш, аз след тебе тичам.

Чудиш се ‘Защо ли’ – Защото те обичам!

© Дончо Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??