Aug 25, 2021, 5:35 PM

Неловко 

  Poetry
325 0 0

грехът се
почувства
неловко

 

от тебе —
за Ра̀я
призовко —

 

и спретна
за а̀да
молба — но

 

отхвърлена
тя бе
отрано

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??