Jan 19, 2008, 2:37 PM

Неловко чужди 

  Poetry » Other
823 0 32
Късни сме. Неловко сме си чужди.
Времето старее между нас.
Въздух сме. Азотно сме ненужни.
Грешките ни смеят се на глас.
Кратки сме. Меним се денонощно.
Секундно преживяваме. Самотни.
Слаби сме. Разпадаме се мощно.
Сираци са сърцата ни. Сиротни.
Мръсни сме. Суетно се оглеждаме.
Пречистваме се само от греха.
Познати сме. И пак се срещаме.
Зад паравана скришен на страха.
Спазмени сме. Дробово издишани.
В пристъпи живеем. Астматично.
Думи сме. Наскоро пренаписани.
В истории на други. Нищо лично.
СЪлзи сме. Солени са ни локвите.
Заплувахме във тях, като в море.
Кораби сме. Счупихме си котвите.
Търсим си миражни брегове.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??