Nov 26, 2006, 1:19 PM

Неналюбувана 

  Poetry
585 0 16

Пазя топлината на ръката ти,
тук... отляво, до сърцето...
Устните ми помнят аромата ти,
сякаш преди миг били са слети...
Още в близостта ти, развълнувана,
трудно овладявам мисълта си,
тръгвам си с копнеж, неналюбувана,
носейки в косите си дъха ти...

© Дидислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??