Feb 16, 2020, 12:44 PM

Ненужни 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
521 0 0

 ненужни Бòгу са

 хвалебства — а човек

 да не свирепства

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??