Mar 14, 2017, 8:38 PM

Необичайно представяне 

  Poetry » Other
294 0 0

Какво бих правила без вас
приятели, колеги, близки,
ценители на мойта страст,
гадаещи духовните ми мисли.

Душата ми познали до прозрачност,
и дълбоките и тайни съкровени,
възраждане за мен те значат,
приветствам ви с благословение.

Не се представям обичайно
коя съм и защо съм тук,
познавате ме всички, не случайно
а на поезията с творческият дух.

И днес в магията и ще ви включа
неусетно, с няколко слова,
от които всеки ще получи
балсам за своята душа.

Добре дошли, за мен е чест
да видя във очите ви искра
и да я превърна в огън днес,
да стопля вашите сърца.

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??