Sep 24, 2011, 4:04 PM

Необятна 

  Poetry
369 0 4

Необятна тишина

е в твоето сърце -

космична неизвестност.

Вселена,

планета,

късче живот

дали ще създаде?

Какво животът е?

Сияе,

диша,

движи се,

превръща се във себе си.

В звук,

цвят

и аромат.

Тишината

в твоето сърце -

космическо известие

е тя...

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??