May 20, 2010, 12:21 AM

Необяздено време 

  Poetry
682 0 4

прелей стъпките ми
по неизживени с теб хълмове
хвърли синия поглед
над ручеи непознали телата ни
набери няколко искрени думи
от скалата на вечната риба
и поседни в летния театър
на времето -
пиесата следващ живот
е за нас

и два необяздени
слънчеви лъча безвремие

© Дана Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??