Jul 25, 2004, 11:31 PM

Неопределено 

  Poetry
1078 0 1
Капки сълзи, събирани в чаша любов,
мъртви следи остават след мен и болят.
Твойте очи дебнат ме и тихо шептят,
напомнят ми колко близо моите спомени спят.

Ти разхвърли всичко във моита душа.
После чух шум от затваряща се врата.
В куфари черни отнесе мойте мечти
и тишината само остана в мен да тежи.

Сега уморено опитвам да затворя очи
и самотна допивам бутилката с мисли, БОЛИ.
В пиянство превърна се животът без теб.
Сълзите заменям със уиски, добавям и лед.

© Анонимка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ...а леда коварно в сърцето ехти
    и шепне злокобно :
    - изпии още три!
Random works
: ??:??