Jan 14, 2012, 7:37 PM

Непокорна 

  Poetry » Love
619 0 2

Непокорна

 

Буря внезапна

разпиля ми душата,

разбърка мислите,

отвори крилата...

Гледам я –

песенна,

усмихната,

бяла...

бална рокля облича...

Хей, какво си се размечтала?!

Дори не ме поглежда.

Екзотично цвете

в косите нарежда –

пролетна,

слънчева,

лека...

Почакай, момиче,  

не по тая пътека!

Пак ще те гоня,

да ти бъда утехата,

да превръзвам раните,

да събирам парчетата...

след полунощ, когато

бурята свърши,

но ти вземе крилата...

© Пепи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря!
  • Фолклорно–красиво! Да, рано е за цветя в косите, сега цъфтят само стайните! Сърдечен поздрав за тези прекрасни стихове!
Random works
: ??:??