Nov 26, 2019, 9:56 PM

Непознат 

  Poetry » Love
384 0 0

 

Вчера вървях два часа след непознат,

Два часа вървях след един аромат.

Запомнила съм тежкия мирис, 

бих го познала от километри дори.

Очите затварям - пред мене си ти.

- Госпожице, пазете се, пътят не е натам.

Пътят е грешен , знам го твърде добре,

но пътят към теб отдавна го няма.

© Кристина Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??