Jan 8, 2007, 1:30 PM

Непознат 

  Poetry
548 0 1
Очите...
те изпиват ме до капка.
Власт имат странна
те над мене.
Големи...сини..
искрени и чисти.
Пленяват ме
от пръв поглед още,
а после
все пред мене се явяват
тези две очи.

Дали ще ги видя пак?
Ще ме докоснат ли отново?
Ще ме погалят ли нежно
за един миг само,
но миг така желан...
миг...ала е безкраен.
Ще се срещнат ли отново,
макар неволно,
моите със твоите очи?...

Ах,как искам...
искам да ги виждам
и мои те да бъдат.
Очите ти аз искам
мене всеки ден да гледат
и като чаша вино
жадно и до край
да ме изпиват.

© Анна Адамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??