Jan 24, 2008, 2:23 AM

Непознат 

  Poetry
465 0 1

Помня само две мъжки ръце,

които ме прегръщаха

и чашите вино,

които в леглото ни тръшнаха.

Помня... мъжки устни,

които целуваха страстно,

помня прозорец, луна

и слаба светлина.

Помня един  непознат

и приятен омайващ аромат.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??