Apr 13, 2011, 2:25 AM

Непозната 

  Poetry
926 0 5

 

Писмата ми ,ти не си чела!

Защото после върху тях заспивах.

Когато мислех си за тебе..

До днес, да те виня не исках!

 

Нали ще бъде твърде жалко?

Ако след толкова години,

Се взирам още във детайлите..

Или разкривам ада ,който подари ми!

 

Не те виня,дори те съжалявам!

Понеже тъй и не успя

Да се опиташ,дори и неуспешно!

Да бъдеш просто.. майка!

 

Само ти подарявам,

Един-единствен Осми март!

Научих,че бил "Ден на майката"..

Но тъй и не разбрах, чия?

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??