Apr 18, 2008, 9:34 AM

непознати познати 

  Poetry » Love
1015 0 5
Аз помня две очи,
но те кои са?
И помня две слова,
но на кого?
Тъй търся те, сънувам те, зова те...
Гласът ти ме пронизва...
- „От кога?”
Отдавна зная, ти си там далече,
а може би си близо и до мен...
- „Но аз не помня само във съня ми,
разказваш приказка за теб и мен:
Разказваш, че родени сме отдавна
да бъдем заедно пред света...
И заедно тъй силни да израснат
душата ти и моята душа...”
Проклеха ни далече да сме с тебе...
Проклеха ни далеч един от друг...
Душите ни слабост да обземе,
сърцата ни безчувствени да бдят...
И виждайки се, да не се познаят...
душата ти и моята душа...

© Катерина Баева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??