Jul 16, 2013, 8:17 PM

Непрежалима загуба 

  Poetry » Civilian
387 0 0

Край Елин Пелин - катастрофа голяма.

Петима младежи вече ги няма.

Към нищото взели са и те своя кръст.

Бог да ги прости и лека им пръст!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??