Dec 25, 2014, 4:09 PM

Непременно Коледа 

  Poetry » Odys and poems
490 0 0

Непременно Коледа

 

Коледа е. Непременно чувам звън,

на гласчета, на камбанки,

на снежинките отвън.

 

Коледа е. Непременно ще искрѝ

по гирлянди и фойверки,

по копнежи в нашите очи.

 

Коледа е. Непременно ще шумѝ,

в чашите с вината

около безброй софри.

 

Коледа е. Непременно ще очаквам

не едно, а много чудеса,

непременно ще се радвам

и ще гледам за звезда.

 

Коледа е съкровена,

някой някъде ще бди,

упованието сътворено

в нас отново ще се прероди.

botyo

© Бойко Беров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??