Mar 7, 2009, 1:51 PM

Непресторена 

  Poetry » Love
979 1 35

Не искам болката

да идва,

да стиска гърлото

отново,

да ме обсебва

със въздишки,

... за нея аз

не съм готова.

Не искам сълзи

във очите

да скриват погледа

кристален,

които да гасят

искрите,

... копнея да остане

нереален.

И нека слънцето

да грее

от сутрините до...

съня ми

и с нежни думи

да възпее,

една любов,

дори и блян да е.

Такава я харесвам и желая,

но не фалшиво

илюзорна.

Постигнала  мечтата си

накрая,

любов да имам...

непресторена.

 

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??