Mar 14, 2012, 10:23 AM

Неприкрита съблазън 

  Poetry » Love
463 0 0

Неприкрита съблазън

 

 Аз излъчвам към теб неприкрита съблазън,

лиши се от всякаква боязън,

усещаш развълнуваното дихание,

не можеш вече да контролираш моето желание,

чувствеността ми ти е подарък,

а нестихващата страст - спомен ярък,

прегръдки, прегръдки и целувки,

красиво допълнени с нежни милувки,

решението за нас дали си взел,

предизвикателството да си с мен докрай дали си приел?

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??