Feb 1, 2017, 10:14 PM

Неприлично 

  Poetry » Other
450 1 0

       

  Неприлично

 

Невинността на челото се четяло.
Кротка съм, но не съвсем.
Дивото живее и напира в мойто тяло
смесица от огън и страсти в тандем.

 

Танцуващи по цялото ми тяло,
запламтяли от любов
и от огън по-силен пламнало
по виденя, залитат пияни и диви до залеза нов.

 

И тази сутрин ми се вижда различна –
доста луда, доста закачлива,
която ме кара да бъда неприлична,
но ме кара пък да се чувствам жива!!!

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??