Jan 4, 2014, 10:36 AM

Непростено 

  Poetry » Phylosophy
893 0 9

Най-сигурното нещо е смъртта.

Най-плашещото нещо е промяната.

През жълтите очи на пролетта

наднича непростената ти младост.

А погледът й, топче динамит,

пронизва те с очи на бивш приятел.

Изгаря те през слънчевия сплит –

там, казват, че живеела душата.

Кодиран ли е пътят на кръвта

и свети ли измамливо вината?

Простена пролет чака зрелостта,

боядисала във слънчево листата си.

© Елена Биларева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??