Jun 15, 2006, 4:20 PM

Непростимите неща 

  Poetry
1148 1 3
Искам да ти кажа колко те обичам,
но думи не намирам за това.
Искам да ти кажа как за теб умирам,
но с думи как това да изразя.
Искам да ти кажа как в нощите ми липсваш,
но безмълвна пак стоя.
Искам пак при мене да се върнеш,
но невъзможно е това.
Нараних те, зная.
Предадох те аз не веднъж.
Вината своя готова съм да си призная.
Ще простиш ли ти за сетен път?
Гордоста си нейде изоставям,
на колене ти падам,
скланям аз глава.
Мълча!
Аз знам, че съм виновна.
Крещя, ала на ум.
Тъжа и тайно се надявам,
че ще простиш дори и непростимите неща.

© Карина Кирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??