Aug 24, 2018, 9:26 AM

Нереална 

  Poetry
423 2 2

Аз съм никоя и нищо -

несъществуваща и нереална.

И какво от това, че утре няма да ме има,

а всъщност била ли съм изобщо...

Ще изчезна, като дъга след дъжд нетраен,

като роса след силно слънце ще се изпаря...

За мене няма да си спомняш -

била ли съм или не съм била...

И само следа от написаните думи

ще остане, там, някъде във вечността,

тез думи излезли от сърцето,

превърнали се във сълза...

Тез думи изплакани са от душата -

изстрадалата ми, измъчена душа

Но аз съм нереална,

нереално е и всичко написано от мене - до сега...

 

20-03-2018                                     Maryroj

 

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??