Nov 24, 2009, 10:25 AM

Нереални реалности 

  Poetry » Love
479 0 1

Не ме навирай в тези романтичности.
Аз имам съвсем друга душа
и винаги във влюбването съм била различна.
Нима мислиш, че за теб ще се променя?

Нима очакваш будно да те сънувам
и да обичам всъщност теб, а не туй, че съм влюбена,
и да плача за теб, когато други целувам?
Нима очакваш така да се изгубя?


Изгубих се. В променени реалности.
Или нереално въздействащ си сега?
Как се вписа в графа "специални"?
Безмълвно се задъхвам след теб да вървя...


23.11.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е...хубав спомен!
    Без тях не можем...дори да обичаме!
    Поздрав от България, Събина!
Random works
: ??:??