Не е реално всичко, което ми се случва
и тази болка в душата ме разкъсва...
дали сърцето пак ще издържи не зная,
да защити отново любовта си...!
И се завъртя светът и ми се вие свят
от толкова злоба и несправедливост,
от незаслужени думи, които изгарят...
Затова те мол,я живот, сили ми дай!
Дай ми от онази чиста любов,
която само в сърцето гори
и дето изгаря неволни вини...
Преминах през толкова бури -
бях търпелива, боляща, изгубена,
за да открия отново пътя към себе си,
най-трудния и най-дългия път...
Нереално е, когато истината скрита остава,
заблудена от толкова много лъжи...
Но любовта си докрай ще запазя,
до последния дъх, който в мене гори...!
© Катя All rights reserved.
Марина, благодаря ти, че прочете и коментира!