Dec 2, 2007, 1:39 PM

Несбъднато 

  Poetry » Love
756 0 28
Очите ти са ручей бистър,
а аз съм росна самодива.
И къпя се в любов лъчиста -
до болка истинска и жива...

Ръцете ти са огнен обръч,
а аз съм пленница щастлива,
готова да умре от обич -
до болка истинска и жива...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??