Mar 18, 2010, 10:53 AM

Нещичко за War Craft 

  Poetry » Other
773 0 0

Какво можеш да кажеш, когато сълзите им текат?

Как можеш да почувстваш воините, които кървят?

Как можеш да помогнеш на плачещия за живот?

Как можеш да дадеш на елфа право на вот?

Можеш ли да почувстваш силата им в нощта?

Можеш ли да не видиш в очите им малко тъга?!

Жриците плачат и молят се на Елун в кръвта,

от нощните елфи все по-малък става кръга.

Магиите бавно убиват врага

и кръв стича се по мъртви тела...

© Катерина Карагьозова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??