Aug 19, 2010, 8:38 PM

Нещо като халюцинация на Гоя 

  Poetry » Erotic
1258 0 10

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Притварям очи,
политам нагоре,
размахвам криле,
за да стигна простора.
Мечтая за слънцето,
а чувам прибоя,
талантливо рисуваш
картина на Гоя.
С четката нежно
бедрата оформяш,
за хълма Венерин
тактично напомняш.
По ханша и кръста
с извивка перфектна
нанасяш боите,
пастелно ефектни.
Не забравяш гърдите -
красиви овали,
огнища с ръцете си
по кожата палиш.
От челото мъжко
потта ти се стича -
на "Голата маха"
не ти ли приличам?!

 

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??