Apr 23, 2008, 9:32 PM

Нещо като мен 

  Poetry » Phylosophy
540 0 1

Отвън има нещо, което

много прилича на мен.

Отблъсква ме със своята омраза.

Кара ме да се чувствам като

първия път, когато бях слаб...

да се страхувам да изляза.

Може би е само спомен

или най-лошата ми страна.

Как станах такъв?

Болката - единственият мой приятел,

създаден в омраза от плът.

Това съм аз - всичко тук.

Как да се отчистя от себе си

и всичко, което ме направи това.

Мога ли отново да повярвам

или както винаги да си вървя.

Оттеглил се в себе си,

наблюдавам какво става навън.

Всичко, което представлявам.

Кошмарен детски сън...

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??