Jul 23, 2010, 11:59 AM

Нещо направи да те намразя 

  Poetry » Love
660 0 2

Нещо направи да те намразя -
миг измамен чувствата били са.
Нека в ледността ти да нагазя,
да замръзнат дух, и плът, и мисъл!

Нещо направи, за да откъсна
всеки спомен, впил се в паметта ми.
Любовта, когато идва късно,
няма със какво да я нахраним.


Всяка среща сблъсък е и тътен,
щом един към друг сме устремени.
Можем да сме заедно по пътя,
само ако с теб сме разделени.
.
..................................................

Нужно е за общото ни странство
помежду ни изгревът да свети.
Няма ли достатъчно пространство,
ще се сблъскат нашите планети.

Следват траектория логична,

гонят се сърдечните вселени -
невъзможни в своето обичане,
в своята самотност - споделени.

 

 

Милена Белчева

 

2010г.

© Милена Белчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??