Sep 19, 2013, 5:50 PM

Несподелена любов 

  Poetry » Love
549 0 1

Очаквах моята любима да се появи,

да ми се обади.

Часът отмина и вече без надежда да я видя,

блесна светлина в мрака.

Обади ми се тя, бях в мойта пещера,

наблизо беше моята муза на любовта.

Тя беше много уморена,

от труд, от чувства, от тревога.

Тя беше много раздвоена.

Каква жена, каква енергия има тя.

Реших да се потопя в нейната душа

докосвайки с пръсти нейната коса.

За друго не ме допусна.

Каква жена.

Обичам я с цялата си душа.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??