May 13, 2015, 10:14 PM

Несподелената любов 

  Poetry » Love
309 1 0

Ти знаеш ли, какво е да обичаш жена,
а тя теб дори да не те поглежда?
Да те цени, истински, но като приятел,
за който много рядко се сеща....

Ти знаеш ли, какво е да умираш за жена,
да живееш, а да се чувстваш като мъртъв?
Да знаеш, че тя е единствената в твоята душа,
а за нея, ти да си просто "много добър приятел"....

Ти знаеш ли, какво е да твориш за жена,
която никога не е чела твоите творби?
Да казваш на всеки, че е свободна твоята душа,
а сърцето ти да потъва в самота и да не спира да кърви....

Ти знаеш ли, какво е несподелената любов?
Не вярвам, докато не ти се случи, няма как да разбереш,
но от мен да знаеш само едно, приятелю....
Тази любов убива, когато си готов за нея всичко да дадеш!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??