Sep 27, 2005, 2:52 PM

нетипично 

  Poetry
746 0 1

Не съм типичната жена!

В очите ти като във вода

при всеки поглед аз не се разтварям.

Говоря много, нерядко и греша.

Не те лаская, честичко те критикувам.

Но в бурите на нашия живот

дори пред тебе първа се изправям,

за да защитя това,

което най-обичам и ценя!

И въпреки, че е несксромно, ти повтарям:

Не съм типичната жена!

© Светлана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??