Feb 12, 2008, 3:48 PM

"Неугаснала жарава" 

  Poetry » Love
650 0 4

Във друг живот ще се прераждам...

в миговете пеперудени...

Моя неугаснала, жараво!

Орис моя, недолюбена!...

В друг живот ще се напивам

със нектар от кадифени устни...

В друг живот - аз просто ще те имам!

И да тръгнеш, няма да те пусна!...

В друг живот!... Не в тоя!...

Парят неугаснали жарави...

Обич недолюбена! Ти, орис моя!...

В друг живот ще се прераждам!...

В миговете пеперудени...

ЗА ТЕБЕ!...

© Райна Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??