Jun 7, 2022, 8:28 AM

Неуловим 

  Poetry
265 0 0

от пролетта към 

лятото е преходът

неуловим - но

 

славеят чрез песента 

си го с любов оглася

© Стоян Минев All rights reserved.

The work is a contestant:

Ноти за лятна песен »

27 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??