Aug 3, 2023, 9:01 AM

Неуловим 

  Poetry » Love
145 1 0

       

       Неуловим

 

Неуловим, красив и необятен –

дъждът рисува образа ти мил,

Вселената на мене го изпрати,

а той е толкова неустоим.

 

Създали са го светлите звездици

и поривът на вятъра студен,

и радостта във моите зеници,

и пулсът ми сърдечен, ускорен.

 

Дъждът шуми, рисува и не спира,

и вдъхва му с любов едно сърце,

очи, с които той да ме намира,

прегръдка нежна, устни, две ръце.

 

Дъждът не спира, все така рисува

за мен космическата красота

и той навярно също се любува

на твоята неземна красота!

                   Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??