Признавам грешна съм пред тебе
предадох нашата любов голяма,
сега казваш трябвало ти време
за да преглътнеш моята измяна.
Сега очаквам в напрежение
да вземеш ти решение
какво остава ни,раздяла или помирение?
тук няма средно положение.
Дори да ми простиш едва ли ще забравиш,
и никога не ще е същото като преди,
знам че си заслужих да ме мразиш,
че си наранен и много те боли.
Готова съм на всичко да те задържа
неискам и да си помислям че това е края
голям грях беше тази изневяра,
но когато двама се обичат си прощават зная.
© Милена Иванова All rights reserved.