Dec 27, 2022, 10:20 PM

Невидим за околните 

  Poetry
420 0 0

Където неизвестното минава за сянка на привидното, 

не ще се срещнат нашите изплакани души.

Обичта е пивко вещество и химичен елемент,

доказващ любовта и обожанието.

Знак за пристигане са избледнели битки.

 

В сражението на сърцето етюд след етюд

сменят декорите на непонятната миграция.

Приемаш ме, приемам те, в избора един.

Не са избягали незнайни чувствата.

 

 

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??