May 16, 2008, 8:43 PM

Невярна 

  Poetry
680 0 5
Превърна ме в твое протеже,
в твоя двойник съвършен,
в ада теб дяволът те взе,
а ти реши да завлечеш и мен.
Превърна ме в измамна суета,
предаде ми от твойта злоба
и днес нищо е за мен любовта,
и съжаление да изпитвам аз не мога.
Друг ще плаща без вина
и кървави сълзи ще лее,
ще осъзнае що е самота
и ще се пита за какво живее.
Тебе виждам щом в огледало се погледна,
на челото ми изписано е "неверна".
В невярна се превърнах,
но за други - на теб не можах да ти го върна.
Учител мой си ти,
как да разбивам сърца ме научи,
попивам като гъба грешките ти
и това, което целеше, ти го получи.
Невярна да бъда е мойта съдба,
невярна съм дори със себе си,
мечтата моя е на теб да отмъстя.
Знай, ученикът ще надмине учителя си.

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??